Uw huis ontstoren

Uw huis ontstoren

Ik kom op afspraak bij u thuis. Van te voren weet ik het liefst zo min mogelijk over de woning en eventueel aanwezige klachten, zodat ik de woning kan ontstoren zonder teveel vermoedens en verwachtingen. Meten is tenslotte weten. Wel vind ik het fijn als u zelf op een A4 een simpele plattegrond van de woning tekent, zodat ik een voorstelling krijg van de oppervlakte en de indeling ervan.

Daarna ga ik met behulp van een Lecher antenne nauwkeurig te werk om de huidige situatie in kaart te brengen. Op de tekening geef ik aan waar en hoe in uw woning, alle aanwezige belastende Curry- en Hartmannlijnen zijn. Ook de loop van aanwezige wateraders en de plaatsen waar straling van zendmasten uw huis binnendringen worden genoteerd.

De volgende stap is het met ontstoringsampullen vrij maken van de ziekmakende belasting van de lijnen. De ampullen, van ongeveer 5 bij 1 cm doorsnee,  worden nauwkeurig aangebracht en doen daar direct hun werk. Hierbij houdt ik rekening met de optische aanwezigheid: de ampullen worden zoveel mogelijk buiten bereik van kinderen en huisdieren geplaatst.

Gemiddeld kost het aan tijd voor een normale woning z’n 3 tot 4 uur.

Ik wil graag het volgende benadrukken: Ik zal u er bij geen enkele aandoening of klacht van willen overtuigen om de behandeling of therapie die u volgt te stoppen of te wijzigen!

 

hieronder ziet u een afbeelding van de Lecher antenne, plus een paar ontstoringsampullen die zijn ong. 5 cm lang, en een energie blokje